HTML

India-Nepál

2007-ben jártam először Indiában és Nepálban, és most indulok 2008. július 9-én újból. Ide ömlesztem kis tapasztalataimat... És most: India reloaded, itt folytatom a 2009-es beszámolót

Friss topikok

  • Om Yasmeen: Hali, jo otlet volt, hogy nem ide toltotted fel a kepeket, jobban lehet oket bongeszni. Klasszak! (2010.01.06. 14:34) Fotók
  • baphomet: @zebrina: Kossze. Majd otthonrol teszek fel kepeket es igyekszem osszevagni nezheto videokat is. (2009.12.27. 17:06) Bombay-i elmenyhegyek
  • zebrina: @baphomet: Aha, mi is kacsintgattunk arra a szállásra, ha nem jött volna be az Ajay. (2009.12.27. 00:11) Goarol
  • baphomet: @ancsalaki: Kossze, nagyon sulyosan megvolt a karacsony. (2009.12.26. 20:24) Bombayben vagyunk
  • baphomet: @Om Yasmeen: Kicsit undi megoldas ez azert, hehe. (2009.12.23. 11:21) Nehany foto

Aleppey - ujabb paradicsom

2009.12.19. 17:06 baphomet

Megerkeztunk ejszaka Aleppeybe. Meg Ernakulumbol telefonaltam egy helyre es ez bejott. A masodik az India LP-ben. Vrindavanam Heritage Home a neve. Regi, az ajtonk olyan, hogy sotetbarna, oriasi kovacsolt zar es valami kulonos toloszerkezet rezbol. Alig lehet ki-bezarni, de nagy latvanyos. Olyan mint egy fouri szallas.  Van kis kertunk is fonott butorokkal, kulonleges novenyekkel. Az agyunk folott moszkitohalo. Mondjuk van is szunyog este, de ami a legkellemetlenebb, hogy minden tele van apro rovarokkal.  Remelem, leszoknak egyszer rolunk.

Reggel indultunk hajot keresni a boat detty-be, es talaltunk is 1000 egysegert egy kozepnagyot, ami egy napra teljesen a mienk volt, de ugy, hogy meg vezethettunk is egy darabon. Nagyon szeretek motorcsonakot vezetni, ilyen kishajot meg foleg. Ha mar autot nem tudok, legalabb ez menjen, nem ? 

Bejartuk az egesz tovilagot, es lagunarendszert, vagy mit, backwaters a neve itt.  Hat mit mondjak, ez is egy paradicsom, csak mashogy. Palmafak mindenutt, tropusi novenyzet es mi meg mint Klaus Kinski a Fitzcaraldoban mikor a Pacitean ment hajoval, ugy siklunk (csak eppen nem merges indianok, hanem kedves keralaiak figyelnek be, ami azert nagy kulonbseg, ja meg zuhatag sincs). 

6 ora hosszat hajozgattunk, aztan felfedeztuk a varos vurslistul es Durga templomostul.  Es sajnos holnap kenytelenek vagyunk odebballni, pedig itt is lehetne maradni meg.

Uhh most majdnem osszedolt a rendszer. Imadom az indiai netcafekat es a bennuk levo gepeket (tisztelet a kivetelnek, mind roncs). Most megprobalok ehhez egy kartyaolvasot hozzakapcsolni, na kivancsi vagyok, mi lesz. Ha sikerul, teszek fel par kepet.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://keletiutazas.blog.hu/api/trackback/id/tr851609373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása